изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Гледайте да се справите, защото са засегнати интересите на влиятелен човек, когото при успех бихте спечелили на своя страна. Не пренебрегвайте и близките си
ТЕЛЕЦ - Днес ви предстои натоварен работен ден, затова отрано се хванете с организацията на делата си и не допускайте нещо непредвидено да ви изненада.
БЛИЗНАЦИ - Проявете великодушие и не се задълбочавайте в проблеми предизвикани от ваши близки. Ако можете простете, ако можете помогнете, но в никакъв случай не се опитвайте да ставате съдия.
РАК - Насочвайки делата си в желана посока, ще вървите напред, оставяйки зад гърба си всяко съмнение и пасивност.
ЛЪВ - Взаимоотношенията ви с близките ви ще бъдат хармонични и лишени от каквото и да било напрежение. Това ще повдигне духа ви и ще активира желанието ви за действие.
ДЕВА - Нуждата ви от разнообразие ще ви изведе навън. Ако и околните мислят така, толкова по – добре. Ще се получи истинско забавление.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


ВЕЗНИ - Много внезапно възникнали ангажименти ще направят деня ви доста натоварен и напрегнат. Може би ще се наложи да ангажирате партньорите си с повече задачи за да се справите с всичко.
СКОРПИОН - С добри очаквания ще пристъпите към реализация на намеренията си, привършвайки с подготовката. С присъщата си вещина ще се погрижите за организацията на работата си, така, щото да не пропуснете важни детайли
СТРЕЛЕЦ - Отнесете се към проблемите без излишно драматизиране и бъдете тактични. На моменти е по-добре да отстъпите, отколкото да усложнявате атмосферата.
КОЗИРОГ - Денят ще ви предложи разнообразие и позитивни емоции. Участвайки в чужди мероприятия, ще помислите за собствените си възможности и ще разработите стратегия за изявите им.
ВОДОЛЕЙ - В близките дни се очертават интересни събития, с чиято помощ може да ускорите постигането на нещо важно за вас. Създайте си повече радости и отворете сърцето си за любов.
РИБИ - Изчистете главата си от излишни и натоварващи ви мисли. Дистанцирайте дразнителите около себе си и ще се почувствате добре.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди