изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:50 EEST
С УНИКАЛНО ШОУ „ДВОРЕЦА“ В БАЛЧИК ОТКРИ ЛЕТНИЯ СЕЗОН    
Туризъм С неповторима шоу програма културният център „Двореца“ в Балчик отбеляза началото на летния сезон, съобщиха от държавния културен институт.

Класа, стил и добро настроение завладяха Нимфеума - най-романтичното кътче в бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария, където тя е празнувала рождените си дни и е посрещала височайши гости.
Специален гост бе една от най-емблематичните звезди на поп-музиката в България Кристина Димитрова. Тя изпълни някои от незабравимите си хитове, които многобройната публика запяваше още с първите акорди. Певицата поздрави всички гости с  най-новата си песен "Сладолед".
Дълго след края на участието си музикалната звезда раздава автографи и се снима с феновете. Кристина Димитрова изказа сърдечни благодарности към  ДКИ КЦ "Двореца" за възможността да се наслади на кралските покои.

Ивайло Колев, който влезе в ролята на водещ, зарадва присъстващите с песента, донесла му голямата награда в конкурса "Бургас и морето" - "Без теб".
Нестихващи аплодисменти съпроводиха елегантната колекция на младия дизайнер Андрей Николов, който работи в модна къща "Яша" , доказала се като еталон за качество и стил в българската мода. Публиката имаше удоволствието да се наслади и на елегантна колекция рокли "Маркос" на "Мери Фешън", както и на бижутата на "Мери блу".
В продължение на два часа топ модели дефилираха на открита сцена на Нимфеум.
Градусът на настроението се покачи, когато красивите момичета и момчета танцуваха и пяха заедно с изпълнителите. Публиката също се присъедини към шоуто.
Директорът на ДКИ КЦ "Двореца" Жени Михайлова приветства всички уважили събитието и им пожела слънчево лято. Тя припомни и някои от знаковите събития в културния календар на „Двореца“ това лято. Сред тях са джаз концерт на Крейг Бейли, мюзикълите "Котки" на Андрю Лойд Уебър и "Тримата мускетари" с участието на Ованес Торосян, балетна гала  с фрагменти от "Ромео и Жулиета",  "Лебедово езеро", "Кармен" , "Отело", "Дон Кихот" са само част от  мероприятия, на които  жителите и гостите на Балчик и посетителите на архитектурно-парковия комплекс ще имат възможност да се насладят. НДТ

 


Сходни връзки

С УНИКАЛНО ШОУ „ДВОРЕЦА“ В БАЛЧИК ОТКРИ ЛЕТНИЯ СЕЗОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди