изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:44 EEST
ПРОЕКТ „РУСКИ ОНЛАЙН” РЕАЛИЗИРА ТПП    
НовиниПлатформа за изучаване на руски език бе представена вчера в  рамките на проект „Руски Онлайн” финансиран по програма ЕРАЗЪМ+ КА2. Търговско-промишлената палата в Добрич е партньор по проекта заедно с още 9 организации от 7 европейски страни.

Проектът е създаден в подкрепа на изучаването и популяризирането на руския език, който има статут на език на националното малцинство в три европейски страни. На руски език говорят по-голямата част от имигрантите в ЕС. Познаването на руския език е много важно за развитието на икономическите връзки с партньори от постсъветските държави.
От септември 2014 г. десет партньори от седем европейски страни се обединяват за създаването на този проект, подкрепен от Европейската комисия. Сайтът се разработва на девет езика: български, чешки, английски, немски, литовски, полски, словашки, словенски и испански. Партньорите разработват сайта съвместно, като създават увлекателни курсове и интересни упражнения, базирани на съвременните методи на преподаване. russky.info - това е интересен и ефективен начин да научиш руски език. На сайта безплатно е представена цялата необходима информация за изучаване на руски език от начално ниво. Потребителите имат достъп до мултимедийни учебни материали, интерактивни упражнения, аудио и видео материали, текстове и викторини.
Самостоятелен компонент на курса представлява курсът по бизнес руски език, насочен към развитието на партньорски отношения в бизнеса.
Регистрирайте се и проверете своите знания по руски език и се запознайте с основната информация за тези, които искат да работят и живеят в Русия. НДТ

 


Сходни връзки

ПРОЕКТ „РУСКИ ОНЛАЙН” РЕАЛИЗИРА ТПП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди