изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 19 ЮНИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Пазете се, ако се почувствате уморени или изнервени, да не пренасяйте настроението си върху близките ви.

ТЕЛЕЦ - Гледайте ведро на живота, има защо да оставате доволни и от себе си, и от всичко, което ви предстои. Финансови успехи ще подобрят самочувствието ви и ще ви улеснят в покупката на подаръци за близките ви.

БЛИЗНАЦИ - Сега мислите ви са насочени към разрешаването на лични проблеми, някои от които доста стари. Държите околните в неведение, но без чужда помощ едва ли ще се справите.

РАК - Преумората ви изисква да оставите настрана проблемите и работата, и да си починете. Мислете позитивно и търсете допир с нещата, които ви правят добри.

ЛЪВ - Ще се заемете с въпроси, които биха улеснили работата ви през следващата седмица. Независимо от трудностите, ще постигнете голяма част от целите си.

ДЕВА - Заемете се с неотложните си задачи, като си осигурите време и за почивка. Не мислете само за работа. Любовта е до вас, но вие сякаш не я забелязвате.

ВЕЗНИ - Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път успешно. По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно.

СКОРПИОН - За някои от вас това е жизнено важно защото точно сега е момента напълно да изявите вашия потенциал и решително да промените живота си.

СТРЕЛЕЦ - Приветствайте деня с усмивка и желайте добро всекиму. Ще се чувствате ентусиазирани и трудоспособни, и с желание да вложите енергията си в нещо полезно за самите вас, като например спортуване.

КОЗИРОГ - Нямате настроение за губене на време и с усърдие ще се посветите на работата си. Задълженията ви не са никак малко, но си оставете време и за отдих.

ВОДОЛЕЙ - Някои от вас са настроени ваканционно и планират почивката. Постарайте се да отхвърлите професионалните си ангажименти, за не мислите за работа по време на ваканцията.

РИБИ - Много възможно е днес да се занимавате освен с вашите ангажименти и с тези на вашите близки. Благородството ви е завидно, но в случая може да ви навреди.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди