изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:03 EEST
КОНЦЕРТЪТ НА КРЕЙГ БЕЙЛИ НА ОТКРИТА СЦЕНА ПРЕД "ДВОРЕЦА" ЩЕ Е НА 22 ЮНИ    
КултураВодачът на оркестъра на Рей Чарлз - соло саксофонистът Крег Бейли, ще свири на открита сцена пред "Двореца" в Балчик на 22 юни от 20 часа, съобщават от държавния културен институт. В концерта ще вземат участие Крейг Бейли - саксофон, Петър Салчев - вокал, Емил Пехливанов - барабани, Димитър Шанов - контрабас, и Станислав Арабаджиев - пиано.

Те ще изпълнят оригинална музика, написана и аранжирана от дългогодишния водач и солист на оркестъра на легендарния Рей Чарлз, както и някои от незабравимите му хитове.
Роден в Синсинати, щата Охайо, от ранно детство Бейли се запознава и интерпретира основни музикални направления, като госпел, класика, соул и джаз. На 16-годишна възраст получава стипендия за музика от Консерваторията в Синсинати. Негов учител е бил Джаки Маклийн.
С характерния си тон и лиричен стил, Крейг Бейли се нарежда сред най-търсените музиканти в Ню Йорк. От 1987 г. е музикален директор, аранжор, водещ саксофонист и флейтист в оркестъра на Рей Чарлз. Днес, Крейг Бейли е еднин от малкото артисти, чиято музика от първо лице ни среща с таланта и енергията на легендарния джазмен, посочват от ДКИ "Двореца". НДТ
 


Сходни връзки

КОНЦЕРТЪТ НА КРЕЙГ БЕЙЛИ НА ОТКРИТА СЦЕНА ПРЕД "ДВОРЕЦА" ЩЕ Е НА 22 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди