изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:36 EEST
БЛАГОДАРЯ НА МЕДИЦИНСКИЯ ЕКИП, КОЙТО МЕ СПАСИ И ЛЕКУВА!    
ЗдравеЧовек не знае какво му готви съдбата следващия миг. Така се случи и с мен. Влязох в гаража, започнах да правя нещо и избухна пожар. Газовата бутилка в колата бе изпуснала газ. Опитах да затворя крана, но в това време се разрасна пожарът. Съседи се намесиха с пожарогасител и не допуснаха да се взриви бутилката. Но аз обгорях. Бързо дойде линейка и ме откара в болницата.

Днес вече съм на домашно лечение. И искам да благодаря на медицинския екип, който спаси живота ми и не допусна тежки поражения. И благодарение на който днес мога да напиша благодарност за лечението ми.
Благодаря на екипа от Отделението по хирургия в добричката болница: д-р Попов, д-р Чаушев, д-р Николов и д-р Найденов, както и на медицинските сестри Шефкет, Янкова и Христова. Добре, че ви има и че в съдбовни моменти се грижите за пострадалите! Още веднъж благодаря лично и от името на цялото ми семейство! Бъдете здрави и помагайте на пострадалите, както това стана с мен! Благодаря ви!

Марин ХРИСТОВ
 


Сходни връзки

БЛАГОДАРЯ НА МЕДИЦИНСКИЯ ЕКИП, КОЙТО МЕ СПАСИ И ЛЕКУВА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди