изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:05 EEST
ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ Е ОБВИНЕН В ДВОЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО; РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ    
Новини26-годишният Кемал Вели от шуменското село Вълнари вчера влезе в съдебната зала на Окръжния съд с белезници и пранги на краката, а излезе под домашен арест. Той е обвинен в опит за убийство на двама роми от тервелското село Зърнево.

Заедно с него обвиняем е и 28-годишният му брат Реджеб. Той е под парична гаранция от 1 000 лева. Двамата вчера се явиха в съдебната зала с екип от адвокати, сред които и бившият шеф на полицията в Добрич Аргил Спасов. Заради братята съдът назначи и преводач на турски език, тъй като те не разбират български, а имат турско и българско гражданство.

**********************
Фирми за недвижими имоти от Румъния обикалят Добричка област, за да търсят подходящи имоти за закупуване, съобщиха преводачи. През последните дни по Северното Черноморие са обикаляли емисари на фирми от Букурещ и Констанца. Те се интересуват както от къщи и терени за застрояване, така и от по-крупни обекти като хотели.

НДТ - 22 ни 2007 година
 


Сходни връзки

ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ Е ОБВИНЕН В ДВОЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО; РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди