изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:15 EEST
МАРАДОНА: САМПАОЛИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ СЕЛЕКЦИОНЕР НА АРЖЕНТИНА    
СпортЛегендата Диего Марадона разкритикува назначаването на Хорхе Сампаоли за селекционер на националния отбор на Аржентира, като заяви, че шампионът в «Копа Америка» с Чили с нищо не е по-добър от предшественика си. Сампаоли пое отбора на Аржентина по-рано този месец на мястото на Едгардо Бауза, който беше уволнен след само три победи в осем мача.

В пълен контраст 57-годишният Сампаоли спечели първите си два мача като селекционер на Аржентина, но явно не е достатъчно добър за Марадона. «Сампаоли не знае нищо повече във футбола, отколкото знае Бауса. Ако той - Сампаоли, не ни беше победил на финала на «Копа Америка» през 2015 година, никой нямаше да предполага за съществуването му, освен хората от неговото семейство», коментира аржентинската футболна икона пред телевизия TyC.
Марадона също така изрази и гневното си мнение за изваждането на нападателя Серхио Агуеро от Манчестър Сити от състава за контролите с Бразилия и Сингапур. «Лудост е да извадиш от отбора Кун Агуеро. Той дава на отбора много повече бързина, вкарва в играта електричество», добавя Марадона.
Дон Диего е обиден, че Сампаоли не го е поканил за прощалния си мач в Севиля, тъй като и Марадона игра в края на кариерата си в този отбор. «Той ми се обади, че ще изпрати покана за прощален мач в Севиля. Но тогава дойдоха разговорите му с федерацията да стане треньор на нашия национален отбор, и повече не съм го чувал. За мене е фалшив човек», ядосва се Диего Марадона от дома си в Ал Фураджа в Обединените арабски емирства, където е треньор.


 


Сходни връзки

МАРАДОНА: САМПАОЛИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ СЕЛЕКЦИОНЕР НА АРЖЕНТИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди