изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:31 EET
Мистерията се заплита! Мъжът и жената край Варна може да са се самоубили заради...    
Новини Мистерията с двата трупа на мъж и жена, открити в кола край Варна, се заплита. Прокуратурата във Варна разследва както нещастен случай, така и самоубийство. Телата на мъжа и жената, които са били на възраст около 39 години, са открити в автомобил край Невша. Открива ги мъж, който няколко пъти минавал в тази отсечка и му направило впечатление, че колата е дълго време на това място.

От първоначалния оглед е станало ясно, че двамата се задушили заради газовете от работещия автомобил. Източници на БЛИЦ разкриха, че загиналите са съпрузи от град Попово. Те тръгнали вчера рано сутринта за Варна, където на мъжа трябвало да бъде извършен преглед със скенер на главата заради съмнения за злокачествено образувание. Оттам нататък следите им се губят. Притеснена, сестрата на мъжа многократно звъняла на телефона му, но той не отговарял. Когато и вечерта двамата не се прибрали, тя тръгнала заедно с други негови близки да издирва брат си. Притеснени, позвънили в полицията, но и оттам нямали данни за изчезналите мъж и жена. Накрая дори се свързали с варненска журналистка с молба за помощ. От прокуратурата разкриха пред БЛИЦ, че изключват насилствена смърт. Възможно е и да двамата да са се самоубили заради злокачественото образувание в главата на съпруга. Води се разследване.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мистерията се заплита! Мъжът и жената край Варна може да са се самоубили заради... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди