изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ /ВИДЕО/











ОВЕН - На работното място или в общуването с други хора са възможни кавги, породени от прибързаност, неразбиране и импулсивност. Запазете присъствие на духа, каквито и мисли да ви спохождат, бъдете овладени и спокойни.

ТЕЛЕЦ - В стремежа си да изразите твърдата си позиция по въпрос, касаещ общи задачи, проект или в по-широк план действия, е възможно да преминете границите на добрия тон, от което да последват конфликти.

БЛИЗНАЦИ - С приключването на проект, в който сте вложили не малко сили и средства на практика ще поставите начало на нов период, а равносметката от работата ви до тук е полезни знания, опит и не на последно място самочувствие.

РАК - Напрежението в работата и в отношенията ви може да бъдат породени от закъснения, недобре разбрани условия и други затруднения. А пък ако вас ви владеят нездрави емоции, намерете начин да ги туширате и се успокойте.

ЛЪВ - С внимателен подход в деликатна ситуация ще си спестите главоболия и неприятни емоции. Изисква се и подготвеност, каквато не ви липсва и това ще направи нещата по-лесни.

ДЕВА - Възприемчивостта ви към новостите около вас ви помага да се адаптирате по-бързо и лесно в обстановката, но най-вече ви помага да излизате победители от битките.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


ВЕЗНИ - Не се възпирайте да потърсите финансов или друг съвет от съответните хора и институции, в случай, че се нуждаете от такъв. Това ще оформи решението ви по предстоящи въпроси, свързани с дома, бизнеса, пътувания или за друга дейност, изискваща средства.

СКОРПИОН - Явяващите се на изпити ще покажат знанията си, без излишно напрежение и резултатите ще ги удовлетворят. Ако сте във ваканция ви очакват повече развлечения.

CТРЕЛЕЦ - Водени от амбициите си да сте сред първите, сами ще определяте условията и ще давате тон в инициативите, показвайки лидерски умения и желание за изяви.

KОЗИРОГ - Повече напрежение днес ще ви създават затруднения от финансов характер и други, немаловажни въпроси, на които трябва да обърнете специално внимание.

ВОДОЛЕЙ - Признателността ви към някого ще заздрави връзката ви, но не е нужно да чакате материални облаги, за да изразите уважението и почитта си. Погрижете се и за здравето си, с физически упражнения ще се избавите от натоварващи мисли и ще подобрите тонуса си.

РИБИ - Във всички случаи е добре да не робувате на предразсъдъци и да вярвате повече в себе си. Имате сили да се справите с трудностите, на вас остава да определите приоритетите си.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди