изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:47 EET
ХОРОСКОП ЗА 25 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 25 ЮНИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Стремежът ви към промените ще поддържа жив интереса към новостите, както на работното място, така и в личен план. Професионалните успехи се отразяват положително навсякъде.

ТЕЛЕЦ - Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си.

БЛИЗНАЦИ - Философското ви отношение към живота и случващото се с вас ще ви позволи да погледнете от друг ъгъл на проблемите си. В тази връзка може да откриете, че има от какво да сте доволни.

РАК - Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло.

ЛЪВ - Очаквайте значителни приходи, с които ще се стабилизирате психически и финансово. Личният ви живот се нуждае от обновяване, време е да се опитате да отриете любовта в живота си.

ДЕВА - Ще приемете делово предложение и наравно с партньорите си ще пристъпите към реализацията му. Много неща ще зависят от вас, но ще запазите професионалното си отношение.

ВЕЗНИ - Ще се погрижите за работата си, така, щото да ели-минирате изненадите до минимум. Благодарение на организираността и предвидливостта ви делата ви ще се подреждат.

СКОРПИОН - Професионалните ви качества ще получат добра оценка. Особено доволни ще оставате от развитието на финансовите ви дела. Любими занимания и хора ще намерят място в програмата ви.

СТРЕЛЕЦ - Авторитетът, опитът и доброто ви отношение към околните ще благоприятстват придобивките ви днес. Заслужено ще се радвате на внимание и почести, сред които и нова работа.

КОЗИРОГ - Не се притеснявайте, ако сте в началото на нова работа, дейност или проект. Ще имате сили да се справите и според предвижданията си ще напреднете бързо в овладяване на тънкостите.

ВОДОЛЕЙ - Можете да сте и по-добри, както на работното място, така и в отношенията си с околните, но това сте вие. Съдбата ще ви поднесе изненада, помагайки ви да получите онова, което желаете.

РИБИ - Податливи сте на настроението на времето и е възможно то да провокира у вас различни неразположения. В тази връзка се погрижете за себе си и за нещата, които харесвате и желаете.

130016 ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властlCharlotte McKinney





Whitney Houston - Step By Step

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди