изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:26 EET
ФЕСТИВАЛЪТ „В ДВОРЕЦА” ЗАВЛАДЯВА БАЛЧИК ДО ДЖУЛАЙ МОРНИНГ    
КултураСпециално изградена сцена на брега на морето очаква селекцията от филми и музика всеки ден от 24 юни до 1 юли. Миналата събота най-мащабният фестивал за късометражно кино в Източна Европа се завърна в Балчик. По традиция, в последната седмица на юни едно от най-живописните градчета по нашето Черноморие посреща международния фестивал за късометражни филми „В Двореца”.

Непосредствено до брега на морето е изградена специална сцена, на която ще бъдат прожектирани дневните и нощните блокове с най-добрите игрални, документални, анимационни и експериментални филми от състезателната програма, както и секциите с акценти.
Фокусът в извънконкурсната програма тази година е насочен към номинираните за европейски филмови награди, номинираните за Оскар анимационни и игрални филми, италианските, както и турските продукции, подбрани от компетентни екипи в извънредна селекция за фестивала в Балчик.
Навръх Джулай морнинг предстои официалната церемония по награждаването на избраните победители от публиката в досегашните етапи на фестивала в София, Велико Търново и Варна, както и обявяването на най-добрите филми в четири категории. Изборът ще бъде направен от специално подбрано международно жури.
Паралелно с качествената селекция от филми, фестивалът ще зарадва участниците и своите гости с богата музикална програма всеки ден.
Финалът ще бъде на самия Джулай морнинг, с още гости на 30 юни и 1 юли. Входът за прожекциите е свободен. НДТ
 


Сходни връзки

ФЕСТИВАЛЪТ „В ДВОРЕЦА” ЗАВЛАДЯВА БАЛЧИК ДО ДЖУЛАЙ МОРНИНГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди