изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:38 EEST
КМЕТЪТ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВТОРИ МАНДАТ    
Новини Свършено дотук ме амбицира да продължа започнатото, заяви той на официалната си страница във фейсбук. Йорданов написа още: „Нямаше нито един читав проект – казвал съм го. През следващите две години и шест месеца ще реализираме един нов проект на воден цикъл и пречиствателна станция, ще санираме около 40 блока, документите за които просто събираха прах.

Реализираме общинска полиция, изчакваме подписване на договор с МВР, видеонаблюдение, преструктуриране на общински дружества и предприятия, добра комуникация с бизнеса и партньорски отношения. Положихме добра основа нещо в нашия град да се случва. Дали е малко или много свършеното? – надали може да се измери с някаква статистика. Изградихме 6 нови детски площадки, до края на месеца ще има такава и в квартал Рилци. От 45 години за пръв път се извършва по-голям ремонт на Детска млечна кухня, имам волята да мисля за младите семейства и въпреки върнатите решения ще има разнос на храна за абонатите им. За този не много дълъг период все повече фирми и организации искат нещо да се прави в Добрич – детски панаир, фестивали, презентации... Категоричен съм - ще работя така, че след две години и шест месеца да заявя, че продължаваме!”
По този начин той даде заявка за втори мандат и опроверга разпространявани напоследък слухове. НДТ
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВТОРИ МАНДАТ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КМЕТЪТ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2017-06-27 @ 08:33 EEST
Какво е направил, че и втори мандат ще иска . Разходете се г-н кмете из кварталите на управлявания от вас град и ако ви хареса, тогава мислете за втори мандат. До сега се занимавахте с делата на предишния като вас. Той правеше също като вас, обвиняваше предходния. Слезте на земната повърхност и се вземете в ръце, че в края на желания от вас втори мандат, ще управлявате най-малкия областен град в Европа. Има улици не пипнати и не виждали ремонт 40-45 години. Една от улиците е ул.Дуранкулак и връзките с нея. Ами какво ще кажете за парапета на моста на ул.Гоце Делчев" . Правен е преди последната война със сигурност( защото е правен с нитова връзка, а това е уникално).  И стига сте се оправдавали т.н. воден цикъл. Ами по 3-4 улици да бяхте правели и града щеше да бъде в ред. То вашия цикъл и на предходните като вас цикли не свършиха.
Какво сте направили до сега, че да върнете млади и стари от емигранство. Направете нещо и тогава искайте не втори ами и трети мандат!

КМЕТЪТ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВТОРИ МАНДАТ
Автор: Anonymous да 2017-06-27 @ 21:10 EEST
На мен ми харесва как по Добричка епопея, малко преди кръстовището на Пинета са паркирани автомобилите. ютова ако беше западна европа, досега щяха да са събрали гжлоби, за да асфалтират целия булевард. Но не! Лично на мен ми е все едно кий ще е кмет на този град, пълен със селяндури. Моля, селяните да не се обиждат. Селяндур е гражданин със манталитет на циганин. Общо взето се познават по липсата на носна кърпа. :)))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди