изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 27 ЮНИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Днес бъдете честни в отношенията си. Не подхранвайте напразно надеждите му. Опитайте се да разведрите човека до себе си. Проблемите, които го измъчват ще загубят значимостта си.

ТЕЛЕЦ - Днес несъгласието ви с някого не е причина да сте раздразнителни към всички край вас. Дайте воля на ведрината, която носите в себе си и ще ви стане по-леко да преодолеете затрудненията.

БЛИЗНАЦИ - Днес като възпитани и вежливи хора ще дадете възможност на отсрещната страна да покаже способностите си. Така би трябвало да бъде, но за съжаление не винаги ви се отдава толкова.

РАК - Днес приемането на други гледни точки ще ви помогне да спечелите популярност и получите подкрепа. Въпросите, на които посвещавате вниманието си ще ви донесат удовлетворение.

ЛЪВ - Днес околните ще ви изненадат приятно по елегантен начин. Ще погледнете от друг ъгъл на проблеми на близките си и ще намерите решение за тях или поне ще ги накарате да се замислят.

ДЕВА - Днес дайте шанс на човек, към когото сте доста резервирани. Моментът е подходящ да се сдобрите. Ще забравите трудности и ще станете предишните целеустремени и успешни личности.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

ВЕЗНИ - Днес гледате философски на случващото се и това ви дава предимство. Други ще превърнат свое приятно занимание в основен бизнес, което ще ги удовлетвори и ще донесе печалби.

СКОРПИОН - Днес лесно ще спечелите една битка и ще се наложите над опонентите си повече от убедително. Създавате нещо хубаво и то скоро ще ви донесе първите доста показателни резултати.

СТРЕЛЕЦ - Днес сте силни и с непоколебимата си увереност ще предявите претенции в работата. Ще ви обърнат внимание, но бъдете готови да отидете до край, щом сте убедени в правотата си.

КОЗИРОГ - Днес можете да имате повече, стига да пожелаете достатъчно силно нещо и да се борите за него. Все пак трябва да се вслушате в позицията на по-висшестоящите от вас, за да успеете.

ВОДОЛЕЙ - Днес силите ви ще стигнат, за да се справите с възникнал проблем. Настроението ви ще се подобри и активността ви ще се засили, ако изгладите недоразуменията си с близък човек.

РИБИ - Днес докажете на хората, с които работите, че могат да разчитат напълно на лоялността ви. Това ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение, правейки ви щастлив


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди