изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:46 EEST
Излязоха резултатите от 1-вото класиране след 7 клас! Ето как да ги проверите    
ОбразованиеГотови са резултатите от 1-вото класиране за прием след 7 клас, съобщиха от МОН. Резултатите от първия етап на класирането за професионални и профилирани училища с прием след 7 клас могат да се проверят на сайта: http://7klas.mon.bg по следните начини:

1. Ако ученикът кандидатства в региона, в който е полагал изпитите, проверката на класирането се извършва с въвеждане на ЕГН и входящ номер на служебната бележка за удостоверяване на мястото за явяване на приемен изпит. 2. Ако ученикът кандидатства в регион, в който не е полагал изпити, проверката на класирането се извършва по ЕГН и избор на желания регион. Учениците могат да се запишат в училищата, в които са приети, от 28.06 до 30.06. т.г. Ако ученик желае да участва на второ класиране, подава заявление в училището, в което е класиран на първо класиране. Срокът за подаване на заявленията е от 28.06 до 30.06. т.г. включително. Тези ученици, които в първия етап не са приети никъде, автоматично участват във второто класиране.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Излязоха резултатите от 1-вото класиране след 7 клас! Ето как да ги проверите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди