изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:00 EET
ГОРЕЩА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА "ВиК" - ДОБРИЧ    
НовиниВ квартала по улица "Св.Св. Кирил и Методий" пак нямаме вода от няколко часа. За което горещо благодарим на ръковоството на "ВиК" - Добрич! Най-много благодарности има от семействата с бебета и малки деца. Както и от възрастните хора, които са благодарни, че "ВиК" ще им изпрати след време по тръбите въздух и кална вода, които ще трябва да заплатят по цена, една от най-високите в България!


Надеждите на добричлии са "ВиК" отново да повиши цената на водата, за да могат да се изплатят навреме заплатите на борда на акционерното дружество.
Благодарности, "ВиК"!!!

ЕТО И ДОСЕГАШНИТЕ КОМЕНТАРИ ВЪВ ФЕЙСБУКГРУПАТА "ДОБРУДЖАНЦИ"

Велико ВеликовКак да харесваме В и К та те са един монополист който си прави каквото му е изгодно .Изпълняват си Наредба 4 на Министерството им само в часта която се отнася за всичко друго но не и в защита на гражданите.През цялата 2016 год. ние от входа на блока ни плащахме за реално консумираната вода отчетена по водомерите ни на цена над 4 лева за кубик.Аз за цялата година съм консумирал 88кубика а заедно с начислената ми обща вода платих 121 кубика,или вместо 2,96 лева плащам по над 4 лева.Нещата продължават и през тази година.Няколко пъти пращах сигнали и нищо.В тяхната Наредба 4 има точка която ги задължава при разлика от показанията на общия водомер с домовите повече от 20 % да се открие причината и да се отсрани.И какво от това - нищо.


Velichka Tsvetkova
Velichka Tsvetkova Не Не не не не
Гюлджан Мехмедова
Гюлджан Мехмедова plastame nai visoka tsena za voda a kacestvo nikakvo ulusite se razkopavat ot tyh za remont a sled tyh ostava samo razkopano i razhvarlyno s kamani
Velichka Tsvetkova
Velichka Tsvetkova Най загубената фирма
Velichka Tsvetkova
Velichka Tsvetkova Която не си намери директор

Doyka Dimitrova
Doyka Dimitrova А кой трябва да защити гражданите че плащаме най скъпата вода и защо?
Пенка Колева
Пенка Колева Знаем заплатите на В и К и на Енерго Про, даже и с какви пенсии излизат, виждаме с какви коли служебни се движат!Виждаме лукса в който работят!
Snejina Dimitrova
Snejina Dimitrova отвратителна вода...,когато я има де...а и трябва да им плащаме и то не малко😡
Веселин Влаев
Веселин Влаев ...докато ни крадат през водомера и електромера няма как да сме доволни
Cvetana Atanasova
Cvetana Atanasova Всеки ден ги благославям,за всичко което се сетите.Монополисти,пионки които си седят на задниците,заради големи заплати,и не им пука за гражданите.

Lyuba Zahova
Lyuba Zahova Не, никак не сме доволни! Водата не е за пиене - фрашкана с бактерии, тече жълта, черна в Шабла. Тръбопроводът е подновен частично и плащаме двойна вода за течовете. Защо живущите в блокове плащаме обща вода? Иначе са редовни да ни тормозят с есемеси за нови сметки! И циганите къпем!

Велислава Георгиева
Велислава Георгиева Вие се майтапите !!!
 


Сходни връзки

ГОРЕЩА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА "ВиК" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди