изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:01 EEST
ГАЛЕРИЯТА С ПРИЗ ЗА „НАЙ-ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО“    
КултураХудожествената галерия в Добрич получи голямата награда на фондация „Америка за България“ в категорията „Най-добро партньорство“, съобщават организаторите. За втора година фондацията връчи наградите #ВМУЗЕЯСМЕ. Те бяха учредени миналата година и се стремят да поощрят музеите, галериите и културните организации от цялата страна да станат още по-гостоприемно място за деца, ученици и цялото семейство и да се отворят повече към обществото.



Наградата в категория за “Най-добро партньорство“ бе присъдена на Художествената галерия в град Добрич за проекта “Слово и образ”. По него културният институт работи в партньорство с 4 детски градини, 6 училища и 4 летни училища в града. До момента през програмата са преминали над 1 200 деца.
Организаторите посочват, че тази година конкуренцията е била голяма и са получили 55 проекта в трите категории: “Най-добра работа с деца“, “Най-добра работа със семейства“ и “Най-добро партньорство“. Във всяка от категориите наградата е само една и е в размер на 5 000 лв.
Отличията бяха оповестени и връчени на церемония в музея „Дом на хумора и сатирата“. Кметът на община Габрово Таня Христова откри събитието и връчи наградата на Художествената галерия в Добрич, която бе приета от директора на галерията Евелина Ханджиева. НДТ
 


Сходни връзки

ГАЛЕРИЯТА С ПРИЗ ЗА „НАЙ-ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди