изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:15 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 30.06.2017    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  30.06.2017


  • На 29 юни е получено съобщение за извършена домова кражба от частен имот на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. Установено е, че през незаключена входна врата, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на монитор, телевизор, електрически трион, електрически тример, миксер, аудио система, електрически трион за дърва и домашно имущество. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.
  • На 28 юни е извършена проверка на търговски обект на територията на град Балчик. В  хода на проверката са установени 218 броя слънчеви очила носещи наименованията на световно известни марки, като същите се продават без съгласието на притежателя на изключителното право. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОД МВР Добрич.
  • На 29 юни, около 13:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на територията на с. Овчарово, обл. Добрич. Установено е, че водач на товарен автомобил „Пежо” с разградска регистрация, блъска внезапно излязлото на пътното платно велосипедист на 8-години. Вследствие на инцидента, детето е настанена в МБАЛ Добрич с диагноза разкъсна рана на подбедрица и контузна рана на долна устна, без опасност за живота. Водача на автомобила е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 29 юни, около 17:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Христо Ботев” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Форд” с добричка регистрация блъска пресичащия пътното платно пешеходец на 10 години. Вследствие на инцидента е пострадало детето, което след обстоен преглед е освободено за домашно лечение с диагноза натъртване на долни крайници. Водача на автомобила е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е съставен АУАН по ЗДвП.
  • На 29 юни, около 10:15 часа по ул. „Ген. Цимерман” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения К.А. (29 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа К.А. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 29 юни, около 13:20 часа по ул. „Орфей” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Д.Б. (28 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено кафяво прахообразно вещество с тегло 0,5 грама ,реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество хероин. С полицейска мярка за срок от 24 часа Д.Б. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 29 юни, около 16:10 часа в град Тервел е спрян за проверка товарен автомобил „Скания” със силистренска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,67 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения П.П. (47 г.) от с. Скала, обл. Силистра. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 30.06.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди