изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:15 EET
МЕСЕЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЮЛИ 2017    
Времето Месец Юли 2017 по правило е един от най-топлите месеци в годината. Температурите са високи, а слънцето пече много силно. Прогнозата ни, за времето през месец Юли 2017 е за средна месечна температура около 33-35 градуса, а максималните средно месечните температури за юли 2017 се очаква да бъдат в рамките на 34 - 37 градуса, а най-ниските стойности може да достигнат 13- 18 градуса по целзий. В някой части на страната месец юли 2017 е най-топлият и температурите достигат максимални стойности, като термометрите надминават скалата от 40 градуса и достигат 40-42 в обедните часове.

В тези моменти излизането и излагането на преки слънчеви личи не е препоръчително и повечето специалисти съветват да се стои на дебела сянка и да се приемат много течности, за да не се получи обезводняване или топлинни удари.
Времето през лято 2017!
През първите десет дена на месец Юли 2017 се очакват югоизточни ветрове и слаби валежи
През втората десетина на месец Юли 2017 се прогнозира бързо затопляне на температурите, в последните дни на месеца ще преобладават западни ветрове.
През месец Юли 2017 се очакват и краткотрайни, но силни валежи от 2 до 4 дни. Прогнозата е за около 200 литра на квадратен метър, възможно е и разрязване на летни бури, но те ще преминат бързо и времето отново ще се усмихне на почиващите. Очакват се също и градушки.

Времето през юли 2017 ще зарадва всички любители на лятната почивка и ще даде прекрасни възможности за отдих на морето или планината. Времето през месеца, ще зарадва любителите на почивката на море. Температурата на водата ще бъде около 27-28 градуса. В морските курорти температурите ще са подходящи за активен летен отдих и ще достигнат средно месечните с около 4-5 градуса под стойностите им. Ето прогнозата за месечните температури в някои по-големи градове по черноморието: Варна-33, Бургас-35, Несебър-35, Приморско-34, Каварна-32. Високите температури ще накарат много хора да търсят спасение в планинските курорти или в прохладните помещения, които разполагат с климатизация и добра вентилация на въздуха.

Прогнозата за времето в планините през месец Юли 2017 е за идеално време. Всички планинари ще могат да се насладят на чудесни преживявания в планината. Прогнозата за времето в по-големите планински курорти: Пампорово-25 градуса, Банско-26 градуса, Боровец-25 градуса.
Такава е прогнозата на метеоролозите и синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl
 


Сходни връзки

МЕСЕЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЮЛИ 2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди