изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:53 EET
he Local (Испания): В Испания е разбита българска банда, занимаваща се с проституция    
По света Мадрид. Испанската полиция е разбила българска банда, която е „установила тотален контрол“ върху проституцията в южния курорт на Испания „Марбела“, пише The Local. „Операцията, проведена при сътрудничеството на българската полиция и на полицейската агенция на ЕС, е довела до ареста на 34 заподозрени членове на бандата и до освобождаването на 13 жертви, които са били заставени да проституират“, сочи испанската полиция в официално свое заявление.

Групата е набирала млади жени от бедни области на България, водейки ги до Испания, където са били заставяни да проституират по улиците на Пуерто Банус – луксозен яхтен и казино-комплекс край „Марбела“.
„При отказ те са били атакувани, а членовете на семействата им в България – заплашвани“, пише в официалното заявление. Бандата също така е карала жените да крадат кредитни карти и други ценности от клиентите. Случаят е стартиран през септември 2014 г., след като българска съобщава на полицията, че е избягала от хора, които са я карали да работи като проститутка.
„Разследването позволява на разследващите да докажат, че първите задържани експлоататори не са действали сами, а са били част от огромна международна мрежа, действаща основно в Испания и в България, която е целяла да постигне тотален контрол върху проституцията на бреговете на Марбела“, пише в официалното заявление на полицията.
Полицията е задържала 26 заподозрени в Испания и осем в България. Не се съобщава кога точно са извършени задържанията. По време на операцията са направени обиски на 36 адреса в двете страни. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

he Local (Испания): В Испания е разбита българска банда, занимаваща се с проституция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди