изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:39 EET
ДРОГА И АЛКОХОЛ ПРАТИХА ДЕСЕТ ДУШИ В АРЕСТА    
Ред и сигурностДесет души прекараха по 24 часа в ареста заради употреба на алкохол или дрога преди шофиране или притежание на наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Двама са заловените пияни шофьори в село Камен бряг на 1 юли. Около 2.55 часа е спрян лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от М. Ч. /40/ от село Българево. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 2,11 промила. Около 12.55 часа в селото е проверен Е. С. /51/ от Бухово, водач на лек автомобил „Мерцедес” със софийска регистрация. При него с техническо средство са установени 2,76 промила.
Също на 1 юли е заловен пиян водач в тервелското село Зърнево. Б. Ю. /20/ от село Орляк, шофьо на мотоциклет без регистрационни табели, е спрян за проверка около 23.10 часа. При него цифровата индикация отчита наличието на 1,76 промила. Четвъртият пиян водач е заловен на 2 юли около 1.30 часа в Генерал Тошево. 51-годишният Г. Г. от същия град управлявал лек автомобил „Рено”. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,46 промила в издишания от водача въздух.
Двама от прекаралите 24 часа в ареста са заловени да управляват дрогирани. Около 40 минути след полунощ на 1 юли в село Славеево е спрян лек автомобил „Ауди”,  управляван от Т. Ж. /29/ от Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества тестът отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Вторият надрусан шофьор - Г. Г. /40/ от Добрич, е заловен зад волана на лек автомобил "Ланчия" на 2 юли около 14.30 часа по ул. „Каменица”. При него е установено, че е употребил опиати.
Четирима са задържаните за притежания на наркотични вещества. На 30 юни по ул. „Агликина поляна” в Добрич е извършена проверка на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от Г. Т. от балчишкото село Соколово. В колата е открита суха тревна маса с тегло 1 грам, реагираща на полевия тест на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 6,7 грама, за което се установява, че е метамафетамин. На 1 юли около 1 часа в село Оброчище е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с варненска регистрация. В пътника Е. К. /34/ от Соколово са намерени 0.3 грама канабис, а у водача Х. Е. /36/ от Варна - 3.4 грама канабис и 0.5 грама амфетамин. Ръчно свита цигара с тегло 1.35 грама, реагираща на полевия тест на канабис, е открита в Д. Н. /29/ от Генерал Тошево. Мъжът, водач на лек автомобил "Опел", е проверен на 2 юли около 21.30 часа в село Преселенци. НДТ


 


Сходни връзки

ДРОГА И АЛКОХОЛ ПРАТИХА ДЕСЕТ ДУШИ В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди