изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:46 EEST
ЮЛИЯН ХРИСТОВ И ВЛАДИСЛАВ СЛАВОВ СПЕЧЕЛИХА КУПАТА НА ХОТЕЛ "ФЛАМИНГО ГРАНД" В АЛБЕНА    
СпортПобедители в двойковия турнир и носители на купата на хотел "Фламинго Гранд" от 35-ия Международен бридж фестивал "Албена 2017" станаха живеещият и състезаващ се в Белгия Юлиян Христов (Перник) и неговият съгражданин Владислав Славов. На второ място останаха националните състезатели от ветеранската формация на България Георги Гергов и Цоло Цолов от София, а третото място бе отново за софийска двойка - за дамските националки Даниела Григорова и Мариана Рибарска.

Преди това се проведе двусесийният турнир за смесени двойки, като изискването за всяка двойка бе да има поне една дама в нея. Победители и носители на приза на организаторите от спортен клуб "Дама купа" (гр. Добрич) станаха Стефка Паскалева и Веселин Дяков от София, следвани от силната румънска двойка Адриана Дуту и Андрей Флорин. Трети са Камелия Балабанова и Красимир Симеонов (бридж клуб "Сердика", София). Четвърти останаха националката на Франция Каролин Бурдие и румънската звезда Богдан Марина.
Вчера започна и дългоочакваният двойков турнир "Конгрес Албена", в който в продължение на три дни ще се определят носителите на наградите на ваканционно селище Албена. Всички участници в него ще бъдат изненадани със специални подаръци в чест на 35-годишния юбилей на Фестивала. В надпреварата участват бриджори от Замбия, Исландия, Австрия, Молдова, Русия, Румъния, Франция, Германия, Белгия, Норвегия, Гърция, Италия, Израел, Украйна и целият български бридж елит начело с националния ни отбор за световното първенство в Лион (Франция) - Виктор Аронов, Юлиян Стефанов, Иван Нанев и Диана Дамянова (София).


 


Сходни връзки

ЮЛИЯН ХРИСТОВ И ВЛАДИСЛАВ СЛАВОВ СПЕЧЕЛИХА КУПАТА НА ХОТЕЛ "ФЛАМИНГО ГРАНД" В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди