изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:17 EET
ДИЯН БОЖИЛОВ ЗАПОЧНА С 20 ФУТБОЛИСТИ НА СТАДИОН «ДРУЖБА»    
СпортФутболистите на Добруджа подновиха подготовката си за предстоящото първенство в Североизточната трета лига. Новият наставник на «жълто-зелените» Диян Божилов и неговите помощници Светослав Кръстев и Николай Радомиров изведоха на стадион «Дружба» 20 футболисти.

Сред тях не бяха някои от основните играчи, носили екипа на добричкия тим през пролетта - Тодор Колев, Петър Казаков, Илиян Капитанов, Тодор Тодоров, Стефан Иванов, които са решили да продължат състезателната си кариера в други отбори. Заниманието пропуснаха халфът Симеон Симеонов и вратарят Злати Златев, за които научихме, че днес ще се присъединят към отбора. 
Сред новите имена са юношата на Левски Лионел Матадос, който идва от Калиакра (Каварна), и добричлията Кристиян Петков, който миналата година бе в Литекс (Ловеч), а след това игра в Гърция. С отбора вчера тренираха няколко момчета, които са на проби и тепърва ще стане ясно дали ще останат на стадион «Дружба».
Старши треньорът Диян Божилов сподели, че ръководството на клуба е осигурило конфорт отборът да се развива, а що се отнася до целта, тя е ясна – тимът да е първи в групата и да се завърне във втория ешелон. Подготовката ще премине в Добрич, като са предвидени пет контроли. Първата ще е на 19 юли с отбора на Септември (Тервел), а три дни след това «жълто-зелените» ще срещнат юношеската формация на Черно море (Варна). Една от проверките ще бъде с дублиращия тим на Лудогорец (Разград).  


 


Сходни връзки

ДИЯН БОЖИЛОВ ЗАПОЧНА С 20 ФУТБОЛИСТИ НА СТАДИОН «ДРУЖБА» | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди