изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:34 EET
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЩЕ ИГРАЕ КОНТРОЛА С ШАМПИОНА ЛУДОГОРЕЦ    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик), който заслужи правото да играе във Втора професионална лига, ще проведе днес контролна среща с Лудогорец в Разград. Футболният двубой между балчиклии и шампиона на България ще започне от 20.00 ч. и е последен мач на «орлите», преди да срещнат литовския Жалгирис в двубой от Шампионската лига. Довечера балчиклии ще представят новия си екип в преобладаващо черно, който е осигурен от спонсора "Legea".

Преди няколко дни Черноморец (Балчик) победи завърналия се в елита Етър с 2:1 в контролна среща, проведена на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Мачът започна с натиск на домакините и Иван Стоянов нацели гредата, а в края на полувремето гостите от Балчик изпуснаха чисто положение. Черноморец поведе в 50-ата минута с попадение на Беадир Беадиров, а Етър изравни седем минути по-късно след удар с глава на Венцислав Василев. В 72-ата минута обаче след късо изпълнение на корнер от гостите последва центриране и удар с глава на Севдалин Стойков за крайното 2:1 за тима от Балчик.


 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЩЕ ИГРАЕ КОНТРОЛА С ШАМПИОНА ЛУДОГОРЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди