изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:39 EEST
ФУТБОЛИСТИТЕ НА ТЕРВЕЛ ЗАПОЧНАХА ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА    
СпортОтборът на Септември (Тервел), който играе в Североизточната трета лига, започна в сряда подготовката си за новото първенство. В първото занимание взеха участие 15 състезатели. От треньора на тима Валентин Пейчев научихме, че на този етап никой от футболистите, играли през пролетта в Тервел, не е напуснал отбора.

Освен това той очаква трима нови играчи, но имената им ще бъдат обявени, когато започнат тренировки със Септември. Наставникът на тервелчани е уговорил вече четири контроли. Първата ще е на 15 юли със състава на Кубрат, четири дни по-късно – на 19 юли, е проверката с Добруджа, за 29 юли е предвиден втори мач с Кубрат, а на 5 август – отново с Добруджа. Валентин Пейчев каза, че е възвожно допълнително да бъде организирана още една контролна среща.   
Междувременно от Зоналния съвет на БФС – Варна информираха, че съвещанието с представители на клубовете от Североизточната трета лига ще се проведе на 2 август 2016 г. от 11:00 часа в зала 17 (ет.2) на Младежки дом "Орбита" в гр. Варна. Тогава ще стане ясно колко отбора ще участват в новото първенство. Ще бъде изтеглен и жребият за съставяне на програмата за сезон 2017/2018 година. В същия ден и на същото място, но от 12:00 часа ще се проведе и съвещанието с представителите на клубовете за детско-юношеския футбол.


 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ТЕРВЕЛ ЗАПОЧНАХА ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди