изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:54 EET
ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ИМАТ ПЕТ КОНТРОЛИ    
СпортОтборът на Добруджа, който се стяга за новото първенство в Североизточната трета лига, ще изиграе пет контроли по време на предсезонната си подготовка.

Първата ще е на 19 юли с отбора на Септември (Тервел), а три дни след това «жълто-зелените» ще срещнат юношеската формация до 19 години на Черно море (Варна). Третата контрола ще е на 26 юли с третодивизионния тим на Ботев (Нови пазар), а четвъртата - на 30 юли със състава на Хитрино, който също играе в третия ешелон. Последната проверка преди старта на първенството ще бъде на 5 август отново с тервелския Септември.
Миналата седмица футболистите на Добруджа подновиха подготовката си за предстоящото първенство. Новият наставник на «жълто-зелените» Диян Божилов и неговите помощници Светослав Кръстев и Николай Радомиров тренират 22-ма футболисти. Сред тях не са някои от основните играчи, носили екипа на добричкия тим през пролетта - Тодор Колев, Петър Казаков, Илиян Капитанов, Тодор Тодоров, Стефан Иванов, които решиха да продължат състезателната си кариера в други отбори. Сред новите имена са юношата на Левски Лионел Матадос, който идва от Калиакра (Каварна), и добричлията Кристиян Петков, който миналата година бе в Литекс (Ловеч), а след това игра в Гърция. С отбора тренират няколко момчета, които са на проби, и тепърва ще стане ясно дали ще останат в Добруджа.




 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ИМАТ ПЕТ КОНТРОЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди