изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:27 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.07.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  14.07.2017


На 13 юли, около 20:00 часа е получено съобщение за взлом в частен имот на територията на с. Пчеларово. Установено е, че за времето от 10 юни до 13 юли т.г., неизвестен извършител е взломил прозорците на къщата, извършена е кражба на телевизор, приемник за телевизия и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 13 юли, около 10:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на телевизор и приемник за кабелна телевизия от частен имот на територията на с. Раковски, обл. Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД от полицейските служители е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.Я. (45 г.) от с. Раковски. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 юли, около 10:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, марка „Опел” със чужда регистрация, паркиран на централния плаж на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че чрез отваряне на багажното отделение, неизвестен извършител е извършил кражба на два броя чанти с намиращите се в тях лични вещи, лични документи и документи на МПС, както и сумата от 400 евро и 150 румънски леи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 13 юли, е получено съобщение за пострадало 17-годишно момиче от с. Ловчанци, обл. Добрич. Установено е, че при неправилно боравене с въздушна пушка, криминално проявения Д.Я. (25 г.) причинява повърхностно нараняване на горен крайник на 17-годишното момиче. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че Д.Я. не притежава документи и не е регистрирал въздушната пушка по надлежния ред. Пушката е иззета по надлежния ред. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан извършителя на деянието. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 14 юли, около 00:45 часа по ул. „Теменуга” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,3 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.А. (25 г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.
 
На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 2 пожара без материални загуби.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.07.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди