изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПОБЕДИ „ШЕЙХОВЕТЕ” С 2:1 В КОНТРОЛА    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) се наложи над Нефтохимик с 2:1 в последната си лятна проверка, проведена в Белия град. През първата част гостите създадоха няколко положения, от които не съумяха да се възползват. В 27-ама минута домакините от Балчик откриха резултата. След като получи центриране от пряк свободен удар, нападателят Мирослав Начев, възползвайки се от грешка в защитата на „шейховете“, отбеляза за 1:0. Този резултат се запази до почивката, въпреки че опасни ситуации имаше и пред двете врати.

Гостите имаха шанс да изравнят в 64-та минута. След центриране от ъглов удар Станислав Жеков стреля с глава, но вратарят на Балчик изби топката. Минута по-късно домакините удвоиха аванса си с гол на Виктор Митев. В 68-ма минута Халибрям Кармаджъ пропусна да реализира гол при добро положение, но само след няколко минути стана автор на почетното попадение за Нефтохимик след добро центриране на Живко Комелов.
Първенството на Втора лига започва на 22 юли, когато двата отбора ще играят навън - момчетата на Георги Иванов-Геша ще гостуват на Созопол (Созопол), а „шейховете“ - на Ботев (Гълъбово). Припомняме, че бургаският тим ще се съревновава с отборите от втора дивизия, въпреки че няма необходимата подготовка за професионалния футбол, поради силно ограничения финансов ресурс. Ръководството на клуба взе решение отборът да се впусне в неравностойната битка с цел да гарантира мястото му във Трета аматьорска лига през Сезон 2018/19. В противен случай отборът щеше да изпадне в „Б” окръжна група, което щеше да е пагубно за него и за детско-юношеската школа, която е най-голямата в областта.


 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПОБЕДИ „ШЕЙХОВЕТЕ” С 2:1 В КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди