изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:47 EEST
ЧЕРНО МОРЕ ИЗПУСНА МНОГО, НО СТАРТИРА С ПОБЕДА В КАВАРНА    
СпортОтборът на Черно море постигна минимален успех с 1:0 над Витоша (Бистрица) в мач от първия кръг на Първа професионална лига, игран на стадион „Калиакра” в Каварна. Единственото попадение за обновения тим на Георги Иванов реализира Георги Божилов. Дебют в първия ни ешелон направи добричлията Ивайло Лазаров, който бе титуляр в състава на Витоша.

Първата интересна ситуация в сблъсъка дойде още в 3-ата минута, когато Ондрей Сукуп центрира перфектно в наказателното поле към Цветелин Чунчуков, който засече топката с глава, но стреля твърде неточно. Малко по-късно се отвори отличен шанс и пред Иван Коконов, но крилото на „моряците” шутира на сантиметри от целта. В 22-ата минута отново Сукуп достави добра топка в наказателното поле, но Георги Божилов не успя с глава да насочи кълбото в очертанията на вратата. В 32-ата минута новото попълнение на "моряците" Чунчуков бе намерен перфектно от Георги Божилов, но бившият таран на Лудогорец не успя да накаже Михаил Иванов, който показа невероятен рефлекс, избивайки кълбото в корнер. Първата опасност пред вратата на домакините дойде шест минути преди края на първата част, когато Отофе Пол нахлу в наказателното поле, опита шут към вратата на Емил Михайлов, но стражът спаси. В 43-ата минута капитанът на новака в Първа лига Четин Садула опита далечен изстрел към вратата на Михайлов, но опитният вратар се отличи с добро спасяване. Това бе и последната интересна ситуация за първите 45 минути.
Второто полувреме започна с шанс за "моряците", но Георги Илиев не успя да се разпише от пряк свободен удар. Все пак в 63-ата минута логичното се случи, когато Георги Божилов се възползва от груба грешка на Михаил Иванов и откри головата си сметка за Черно море. В 69-ата минута Мариян Огнянов изведе на добра позиция Атанас Зехиров, който не се забави и шутира много мощно, но кълбото се заби в горната греда и не пожела да влезе в мрежата на гостите за втори път. В последните минути "тигрите" се опитаха да се доберат до точката, но футболистите на Костадин Ангелов не успяха да създадат нито едно голово положение.


 


Сходни връзки

ЧЕРНО МОРЕ ИЗПУСНА МНОГО, НО СТАРТИРА С ПОБЕДА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди