изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:03 EEST
ВАЛЕНСИЯ НАЗНАЧИ ЛЮБО ПЕНЕВ    
СпортРъководството на Валенсия официално обяви назначението на Любослав Пенев. Българинът застава начело на дублиращия тим на "прилепите", като договорът му е до 30 юни 2018 година. Резервният тим на "бяло-черните", чието пълно име е „Валенсия Местайя”, играе в трета група на Сегунда "Б" (трета дивизия на Испания), като през последния сезон зае осмо място в крайното класиране.

Помощници на българина ще бъдат Давид Родригес (втори треньор), Хуан Монар (кондиционен треньор) и Унай Алба (треньор на вратарите). В сряда Пенев ще даде пресконференция в спортния център Патерна след първата си тренировка с момчетата. Любо е сред любимците на валенсианската публика, след като вкара 101 гола в 226 срещи между 1988 и 1995 година.
Любослав Пенев каза първи думи след назначението си. “Вълнувам се, завръщам се у дома. Ще имам удоволствието да работя с млади момчета в дублиращия тим, ще мога да помагам в израстването на млади момчета, които ще захранват първия отбор”, заяви бившият роден селекционер пред сайта на “лос че”. “Аз съм много амбициозен. Бях такъв като футболист, такъв съм и като треньор. Целта ми е винаги максимумът, борбата във всяка среща, стремежът да се спечели всеки мач и да се работи с максимална интензивност на всяка тренировка”, сподели той. “Страхотно е, че ще работя с млади момчета. Харесвам нападателния футбол, идеята е играчите да се забавляват на терена, да рискуват и да играят на ръба. Футболът е смесица между нападение и защита, но със сигурност мен ме интересува повече нападението. Лека-полека ще налагам своето мислене и философия”, сподели още Любо.


 


Сходни връзки

ВАЛЕНСИЯ НАЗНАЧИ ЛЮБО ПЕНЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди