изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:03 EEST
ЦСКА 1948 ПОКАНИ МАРТИН КАМБУРОВ    
СпортИма огромна вероятност голмайсторът Мартин Камбуров да стане играч на ЦСКА 1948 и да се събере с бившите си съотборници от Локомотив (Пловдив) Кирил Котев и Емил Гъргоров, съобщава PlovdivDerby. И тримата са бивши футболисти на ЦСКА, като Бадема бе и капитан на "армейците".

Камбуров, който е на четвърто място във вечната класация на голмайсторите в Първа лига, след Петър Жеков, Наско Сираков и Динко Дерменджиев, има официална покана от "червения" клуб, който започна от аматьорските дивизии, а тази година ще се състезава в Трета лига.
В състава на Валентин Илиев вече е бившият национал Кирил Котев, а "червените" преговарят и с Емил Гъргоров. Съществува и вероятност "Императорът на Пловдив" да отиде в Черно море, ако желанието му е да продължи да гони рекорди в родния елит. Припомняме, че Мартин бойкотира гостуването на Локомотив (Пловдив) в Ловеч на Етър.
До този момент ЦСКА 1948 представи два нови спонсора, а се очаква през следващата седмица още една или две компании да обявят сътрудничество с клуба, започнал от най-ниското ниво на българския футбол.


 


Сходни връзки

ЦСКА 1948 ПОКАНИ МАРТИН КАМБУРОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди