изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:57 EEST
РАШФОРД ЗАСЕНЧИ ЛУКАКУ, ЮНАЙТЕД ВКАРА ПЕТ ГОЛА    
СпортМанчестър Юнайтед разгроми ЛА Галакси с 5:2 в приятелски мач, игран в американския град Карсън. Погледите бяха насочени към новия нападател на "червените дяволи" Ромелу Лукаку, но той не успя да се разпише. Над всички в състава на Жозе Моуриньо беше Маркъс Рашфорд, който отбеляза два гола, а по едно попадение добавиха Маруан Фелаини, Хенрих Мхитарян и Антони Марсиал. В края на двубоя на два пъти точен за ЛА Галакси беше Джовани дос Сантос.

Моуриньо започна с трима защитници в лицето на Фил Джоунс, Крис Смолинг и Дейли Блинд. "Ще изпробвам схема, която е нова за нас, затова е важно да видя как ще се справят футболистите", заяви Специалния преди двубоя.
В началните 20 минути Рашфорд на два пъти се възползва от груби грешки на домакините и даде добър аванс на Юнайтед. Той дори можеше да оформи хеттрик, но пропусна от чиста позиция след пас на Майкъл Карик. В 26-ата минута Фелаини завърши с гол комбинация между Джеси Лингард и Андер Ерера, за да направи класическа преднината на английския гранд още до почивката.
След нея "червените дяволи" бяха в изцяло нов състав, а освен Лукаку дебют направи и шведският защитник Виктор Линдельоф. Двамата обаче не впечатлиха с представянето си. Лукаку сътвори невероятен пропуск след пас на добрия си приятел Пол Погба, а Линдельоф носи вина за единия от головете на Джовани дос Сантос. 
През второто полувреме за ЛА Галакси се появиха известни имена като Ашли Коул, Джърмейн Джоунс и Ромен Алесандрини. Юнайтед обаче доведе нещата до 5:0 с попадения на Мхитарян и Марсиал, преди отпускане в последните минути да позволи на домакините да върнат два гола.
Срещата беше изгледана от 27 000 зрители, сред които и бившата звезда на Юнайтед Дейвид Бекъм.


 


Сходни връзки

РАШФОРД ЗАСЕНЧИ ЛУКАКУ, ЮНАЙТЕД ВКАРА ПЕТ ГОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди