изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:39 EEST
„МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР“ ГОСТУВА В ДОБРИЧ    
Мис & Мистър Актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 21 юли (петък) от 18.00 ч. на площад „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Добрич Йордан Йорданов. Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска.  Една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.


Палавото шоу се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)
При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.
Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще се представят на Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – есен“ в Националния дворец на децата в София.
Конкурсът става все по-предпочитан от деца и от родители, защото в първия етап няма предварителен подбор - всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.
Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 21.07.2017 г. (петък) на сцената
на площад „Свобода”. Регистрацията на всички участници е един час по-рано от началото на шоуто - 17.00 ч.  Участието е безплатно. НДТ
 


Сходни връзки

„МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР“ ГОСТУВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди