изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Денят е подходящ за писмени занимания, усвояване на нова информация и повишаване на професионалната ви квалификация. Каквито и трудности да срещнете, бъдете сигурни, че усилията ви няма да са напразни.
ТЕЛЕЦ - Започнете деня си с онези задачи, които изискват самостоятелна работа, в общите занимания напрежението ще е по-голямо и без особени успехи. С добра организация времето ще ви стигне за всичко, което планирате.
БЛИЗНАЦИ - Анализирайки нечии неуспехи, ще се възползвате практично от създалата се ситуация, превръщайки ги в свои находчиви решения. Добре би било, ако не го правите само за конкретния случай, но с мисъл за бъдещето, тогава и резултатите ще са дълготрайни.
РАК - Положените усилия ще ви носят успехи в бъдеще. Вълнувате се от предстоящо събитие и ще споделяте детайлите по него със семейството си, което ще ви помогне да се преборите с притесненията си.
ЛЪВ - Като разумни и практични хора би било по-добре да не отхвърляте критиките към себе си, а да се възползвате от съветите, като вземете полезното за себе си.
ДЕВА - Постоянството, с което следвате целите си е гаранция за постигането им, независимо че има хора, които не мислят така. Разбира се, на готово не идва нищо, но при вас този въпрос въобще не стои, напротив.


ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


ВЕЗНИ - Нечие тържество ще ви разнообрази и развълнува приятно. Необвързаните ще имат интересна среща, на която ще поставят начало на нещо хубаво и за двама ви.
СКОРПИОН - Личните ви дела днес ще се развиват в посоката, която сте избрали, макар и с известно забавяне. Ще се окажете привлечени от някого, чието присъствие ви въздейства положително на мислите и настроението.
CТРЕЛЕЦ - В създалата се във ваша полза ситуация днес, ще проявите добро възпитание, ако се отнесете с разбиране към чуждото несъвършенство и неосведоменост, и не парадирате с превъзходството си.
KОЗИРОГ - Загрижени сте делата ви да вървят, за това практично ще търсите съвети и допълнителна информация, контакти с нови партньори или финансови институции.
ВОДОЛЕЙ - Яснотата е за предпочитане пред мъгляви обещания и поведение на „златотърсачи”, което ви прави неблагонадеждни партньори. Писмени занимания, търговия и сключване на договори са сред възможните проявления, предхождащи успеха ви.
РИБИ - Сред успешните ви занимания днес ще бъдат подписване на договори, реализация на финансови и други начинания, както и творческите ви проявления, които може би ще ви донесат най-голяма духовна наслада.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди