изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:09 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 19.07.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 19.07.2017


  • На 18 юли, около 10:30 часа се тъжи 75-годишен мъж от с. Крушари, обл. Добрич. По данни на тъжителя, около 17:00 часа в обществена сграда в с. Крушари, неизвестен извършител му е нанесъл удар в областта на лицето. Тъжителя е настанен в МБАЛ Добрич с диагноза фрактура на челюстна кост. Незабавно на място на инцидента са изпратени полицейски екипи. От проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани А.К. (15 г.), Т.К. (16 г.) и Р.Р. (17 г.), и тримата от с. Крушари. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на извършителите продължава по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 19 юли, около 03:00 часа е получено съобщение за горящ лек автомобил „Рено” по ул. „Кирил и Методий” в град Добрич. Изпратените екипи на РЗПАБ Добрич, успяват да потушат огъня в 04:00 часа. Вследствие на пожара, напълно е изгорял лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. По първоначална информация, има следи за умисъл. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
  • На 18 юли, около 18:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Пчеларово, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Рено” с добричка регистрация удря с предната част на МПС неправилно пресичащия пътното платно пешеходец на 17 г. Вследствие на ПТП, пешеходеца е с охлузни рани по тялото, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.
  • На 18 юли, около 14:30 часа в с. Карапелит, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача на автомобила, цифровата индикация отчита наличието на 2,21 промила в издишания от водача въздух.
  • На 19 юли, около 01:30 часа по ул. „Теменуга” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителна проба за употребата на канабис и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.Р. (38 г.) от с. Победа, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 19.07.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди