изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:05 EEST
ДВЕ КАРУЦИ И МОТОРНИ ТРИОНИ СА ЗАДЪРЖАНИ ОТ ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ    
Ред и сигурностДве каруци и два моторни триона са задържани при проверките, извършени от горските стражари на територията на ДЛС „Шерба”. За незаконната сеч на общо 2 куб. м дърва за огрев служителите на стопанството са съставили четири акта.

Други два акта са съставени през изминалата седмица за нарушения в обхвата на ДГС „Търговище”. При проверките са конфискувани 0,5 куб. м незаконно добита дървесина и моторен трион.
Един констативен протокол е съставен при обход на територията на ДГС „Генерал Тошев”, отчитат още от Североизточно държавно предприятие, което стопанисва държавните гори в четирите области Варна, Добрич, Търговище и Шумен.
В периода от 10 до 17 юли горските стражари са извършили общо 386 проверки, 128 от които са на обекти за добив на дървесина. Инспектирани са също 161 превозни средства и 97 физически лица, четирима от които са любители на риболова.
Служители на всички 13 горски и 5 ловни стопанства към СИДП провеждат регулярни работни срещи с кметове и кметски наместници на населените места с цел задоволяване на нуждите  на местното население с дърва за огрев. НДТ


 


Сходни връзки

ДВЕ КАРУЦИ И МОТОРНИ ТРИОНИ СА ЗАДЪРЖАНИ ОТ ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди