изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:28 EET
23-ГОДИШНА СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТА СИ СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА    
Новини Автомобилът, който младата жена е управлявала, се е блъснал в дърво и изхвърчал на 60 метра в нива. Млада жена от Добрич е в реанимация и се бори за живота си след тежка катастрофа, станала по пътя Добрич-Балчик.


От Областната дирекция на МВР съобщиха, че23-годишната жена е карала лек автомобил „Опел Вектра“. На един километър след отбивката за село Полк. Свещарово колата се е блъснала в крайпътно дърво. Младата жена е Според очевидци, от удара в дървото колата се е разцепила на две. Момичето изхвръкнало от колата и се приземило на 30 метра от нея. „Имаше страшно много кръв. Беше някакъв кошмар. Колата – на две, на 60 метра в нивата, гумите се търкалят на 30 метра от нея. Частите на автомобила – направо смлени. А пътят е абсолютно прав, вижда се чак село Сенокос. Явно е карала с бясна скорост”, коментираха очевидци. Според тях, Вектрата е била в непрекъснато изпреварване с други 2 коли още на излизане от Добрич. Хората подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали екипи на Спешна помощ и полиция.

Пострадала е откарана в добричката болница в много тежко състояние – с черепно-мозъчна травма, тежка контузия на мозъка с кръвоизлив и счупен крак. Не се знае има ли поражения на шийни прешлени, защото момичето е спряло да диша и е в реанимация на апаратна вентилация. Има много контузии в мозъка и е с пряка опасност за живота, съобщи шефът на Спешно отделение д-р Бисер Ботев. От полицията казаха, че експерти ще изясняват ситуацията, довела до трагичния инцидент.
Според лекари, вероятно е, това да не е първата катастрофа за младата жена, тъй като на скенера са се видели метални пластини, поставени на гръдните й прешлени. НДТ









Снимки: Александър СТОЯНОВ
 


Сходни връзки

23-ГОДИШНА СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТА СИ СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди