изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:45 EET
ПП „ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ" ВЕЧЕ ИМА МЕСТНА СТРУКТУРА    
Политика ПП „Движение Да България“ създаде местна организация на партията в Добрич, съобщиха от централата. Участниците в учредителното събрание обсъдиха възможностите за бъдещата си работа в новосъздадената структура. Всички се обединиха около необходимостта за увеличаване на нейния състав, както и за работа по най-важните направления на общественото и икономическо развитие на града.

За председател бе избрана Надежда Пампорова. Тя е родена и израсла в Добрич. Възпитаничка е на езикова гимназия "Гео Милев". Висше образование завършва във ВИАС в София, специалност "Архитектура", дипломант на катедра „Градоустройство“.
Активно практикува професията си, като търси връзката ù с природата, както и силната ѝ възпитателна функция. Майка е на три деца.
Известна е на съгражданите със своята гражданска и доброволческа дейност в областта на градските проблеми, екологията и образованието. Познати местни структури, на които е инициатор или активен участник, са: Global Dobrich, Сдружение Еко Добрич, Еко селище ДоброЖънци и др.
За членове на Изпълнителния съвет на местната организация на партията са избрани: Златина Желева, Мими Стайкова, Надежда Пампорова, Таня Желева и Християн Йорданов. Нели Маринова е избрана за касиер на организацията. НДТ
 


Сходни връзки

ПП „ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ" ВЕЧЕ ИМА МЕСТНА СТРУКТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди