изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:20 EEST
НАЧАЛНИКЪТ НА РИ НА МОН ЗАЧЕРКНА С ЛЕКА РЪКА МУЗИКАЛНОТО БЪДЕЩЕ НА ДОБРИЧ; СТАРТИРА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ОЛИО “КАЛИАКРА”    
НовиниПредставители на държавна и местна власт осъждат решението на началника на РИ на МОН Рина Иванова да закрие паралелката по музика в СОУ “Св. Кл. Охридски” още след първо класиране.

Вече четвърт век СОУ “Св. Кл. Охридски” създава свои традиции и утвърждава името си като средище на единство от знания и талант. В него най-дълголетна история има обучението по музика. За 20 години профил “Музика” е завоювал 59 специални и лауреатски награди, 125 първи награди, 143 втори награди, 101 - трети и 80 поощрителни награди.
*********************************     
Готови са стикерите, които ще агитират нашите сънародници да не купуват олио “Калиакра”, произведено от “Бунге”, след като компанията изнесе базата си от Добрич в Унгария.
Това съобщи за НДТ регионалният координатор на КНСБ Гинка Василев. Автор на цветните стикери е Стилиян Хаджиев. Върху тях ще има бутилка олио на “Калиакра” със забодена стрела и надпис “Аз съм българин и не купувам олио “Калиакра”, произведено от “Бунге”. В края на другата седмица стикерите ще бъдат разпространени в цялата страна, добави Гинка Василева.
НДТ – 20 юли 2007 година
 


Сходни връзки

НАЧАЛНИКЪТ НА РИ НА МОН ЗАЧЕРКНА С ЛЕКА РЪКА МУЗИКАЛНОТО БЪДЕЩЕ НА ДОБРИЧ; СТАРТИРА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ОЛИО “КАЛИАКРА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди