изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:41 EET
„Да гълтам или не?“ – въпросът, който вълнува всички жени    
Здраве Изследване на „State University of New York“ посветено на ефекта на сперматозоидите върху женската психика отговаря на този така често задаван въпрос. Да, мили дами, гълтайте! Това ще ви направи по-здрави!

Изследването се основава главно на разбирането, че спермата на мъжа има съставки, които могат да повдигнат настроението на една дама, но също така и да увеличат привързаността ни към даден човек. Спермата се състои основно от кортизол, естрон и окситоцин, но и от антидепресанти като серотонин и мелатонин (последният дори може да бъде толкова успокояващ, че има приспивателно действие). В американското проучване участвали 300 млади жени. При провеждане на изследването обаче не е съблюдавано дали спермата се приема орално или вагинално.
Основен критерий за подбор на жените е дали правят секс без презерватив. В крайна сметка се установява, че няма значение от къде прониква ободряващата течност. Всички дами в края на изследването се подлагат на психологически тест, който доказва, че те се чувстват доста по-щастливи.Резултатите от проучването показват, че жените, които никога не използват презерватив по време на секс, показват по-малко симптоми на депресия от тези, които редовно го употребяват. От това учените заключават, че жени , чиито тела редовно влизат в контакт със спермата, са по-щастливи от други, които я избягват.
Така че, мили жени, няма значение как се приема спермата, важно е, че ви прави по-щастливи и здрави!
http://vipnews168.com
 


Сходни връзки

„Да гълтам или не?“ – въпросът, който вълнува всички жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди