изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:39 EET
5 предимства на брака с по-млад мъж    
Любопитно Какво мислите за връзките с по-млад? Почти няма жена, която да не е имала флирт или връзка с такъв мъж. Някои дами дори се решават да сключат брак и разликата във възрастта не ги спира по никакъв начин. Какви са предимствата на брак с по-млад мъж, вижте в следващите редове.

Те са по-издръжливи и енергични

Разбира се, че първото нещо, за което се сетихте са преживяванията ви в спалнята. Но енергичността на по-младия мъж не се свежда само до секса. Младите мъже са страхотни за татковци, защото имат енергията да си играят с децата, да ви помагат в нощните хранения и всичко останало. Някои дами биха се присмивали на идеята за брак с по-млад мъж, защото той може би няма да владее всички техники необходими за ухажване, може би ще му липсва джентълменството, похватите в секса. Но всичко това са неща, които биха могли да бъдат усвоени, а по-младите мъже определено са желаещи и заинтересовани.

Техните очаквания са различни


 „Те са много по-малко склонни да имат традиционни очаквания за това, какво жените не трябва да правят.“, Дженифър на 37 години омъжена за по-млад мъж. Вярно е. Ако се запознаете с мъж, който е с 10 години по-млад от вас, той вероятно е израснал в свят, който е много различен от този, в който е израснал мъж на 40 и повече години. Вероятно е видял, че майка му работи на пълен работен ден, знае че съвременната жена отделя голямо значение на кариерата. Освен това бракът с по-млад мъж може да даде възможност и на двама ви да развивате кариера, подкрепяйки се един друг.

Те са по-забавни


 „Младите мъже са игриви и забавни.“, казва Линдзи. За да бъде един брак щастлив, партньорите в него освен за всичко останало, трябва да намират време за забавление, смях, шеги. Разбира се, че по-възрастните мъже също се смеят, забавни са, но за един по-млад мъж е по-важно да е забавен, да е харесван.

Те са по-оптимистични


 По-младите хора като цяло са по-оптимистично настроени и вярват, че нещата могат да претърпят промени, да се подобрят, да постигнат целите си. С възрастта губим по малко от тази надежда. И представете си какво би се получило, ако съпругът ви е по-млад от вас и съберете вашия прагматизъм с неговите парчета оптимизъм. Нещо като рецепта за перфектната торта.

Те ви напомнят да забавите темпото


Младите мъже не мислят за живота си в далечното бъдеще. Това не означава, че нямат планове, идеи, че не са амбициозни. Но за тях е по-важно да се възползват максимално от настоящето. Освен това връзката с по-млад мъж може да ви напомни да забавите малко темпото, да се наслаждавате на миговете, да ги оценявате, да събирате спомени.
https://www.blitz.bg

  1. Кога жената отива в чужди мъжки ръце
  2. Митове за връзката между зряла жена и по-млад мъж
  3. Социологическо проучване: Всяка пета българка спи с мъжа на най-добрата си приятелка
  4. Млад козел дърта върба лющи
  5. Защо младите мъже си падат по каки?
  6. 70-годишна девственица е готова за секс
  7. Жените предават настроението си на мъжете
  8. 10 съвета за стабилна връзка
  9. Любовта с по – млад мъж или жена
  10. Защо мъжете харесват по-зрели жени
  11. Хвани си кака, да те отрака...
  12. Първата еротична среща на Мадона с Хесус
  13. Сръбкините обичат млади мъже
  14. Учени откриха ген на изневярата при част от жените


ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


 


Сходни връзки

5 предимства на брака с по-млад мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди