изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:18 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 25.07.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  25.07.2017


На 24.07.2017 г. е получено съобщение за извършена домова кражба по ул. „Ив. Кършовски“ в гр. Добрич на сумата от около 400-450 лв., в монети, намиращи се в керамична касичка. Иззети са дактилоскопни следи. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 24.07.2017 г. при провеждане на СПО от служители на РУ-Ген. Тошево спира за проверка л.а. „Фолксваген Голф“, с варненска регистрация, като водача рязко отбива в царевична нива, след което побягва и успява да се укрие. В автомобила са пътували и три известни на полицията лица. След проведени процесуално-следствени действия в автомобила са открити и иззети полиетиленова торбичка, съдържаща суха кафяво-зелена тревна маса. От извършената експертна справка, съдържанието реагира на канабис и е с тегло 7,2 грама. Трите лица са задържани за 24 ч. След проведени разпити и оперативно-издирвателни мероприятия е установена самоличността на водача, управлявал лекия автомобил – също известно на полицията лице.

 

На 24.07.2017 г.  е получено съобщение за настъпило ПТП по главен път I-9, на Т-образно кръстовище с път DOB 1149, водещ към с. Топола.  Установен е лек автомобил „Пежо 406“, с добричка регистрация, който движейки се по главен път I-9 в посока от гр. Каварна за гр. Балчик, предприема маневра завой наляво на кръстовището, като отнема предимството и е ударен от движещия се в посока от гр. Балчик за гр. Каварна лек автомобил „Фолксваген Поло“, със софийска регистрация. Водачите са изпробвани с техническо средство, като пробите и при двамата водачи са нулеви. Взети са кръвни проби. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 24.07.2017 г. при провеждане на СПО на територията на РУ-Ген. Тошево са образувани две бързи полицейски производства за притежание на наркотични вещества.

 

При извършване на проверка от служители на РУ-Албена на две непълнолетни лица от с. Кранево, доброволно е предадена ръчно свита цигара, със суха тревна маса, която реагира на канабис и е с тегло 0,6 грама. Лицата са задържани за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

От служители на РУ-Албена в с. Кранево е спрян за проверка л.а. „Опел Вектра“, с добричка регистрация. Водача е тестван с уред за употреба на алкохол, като техническото средство е отчело  1,24 промила алкохол. Лицето е задържано за 24 ч.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

             През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР гр. Добрич е регистриран един пожар с нанесени материални щети и един  без загуби.

                                                                                                                      

25.07.2017 г.                                                               ОД НА МВР – ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 25.07.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди