изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:05 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 26.07.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  26.07.2017


На 25.07.2017 г.  служители на РУ Балчик спират за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, с добричка регистрация и управляван от 21 г. от с. Сенокос – известен на МВР. При извършеното претърсване и изземване от мъжка, кожена чантичка, оставена на задната седалка е открита и иззета суха, зелена, тревна маса, с тегло 0,3 грама, която при извършения полеви тест реагира на канабис.  Водача посочва, че чантата и вещите в нея са на 18 г. пътник в колата, също известен на полицията. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 На 25.07.2017 г. служители на Първо РУ гр. Добрич спират за проверка лек автомобил „БМВ“, с добричка регистрация, управляван от 29 г. от с. Орляк, известен на МВР и возещите се в автомобила две лица, също известни на полицията. При извършената проверка, зад предната седалка на пътника, под стелката са намерени две полиетиленови пликчета, където в едното има суха, зелено-кафява тревна маса, а в другото бяло вещество. От извършената експертна справка се установи, че бялото вещество е амфетамин, с общо тегло 0,5 грама, а другото пликче е с канабис, с тегло 0,4 грама. По случая е образувано бързо полицейско производство.

            При извършена проверка на водача на горепосочения автомобил, в мъжка чантичка са намерени пет полиетиленови пликчета, с размери 6 см. на 7 см., със суха, зелено-кафява тревна маса. Съдържанието е предадено с  протокол за доброволно предаване. От извършената справка с полеви тест се установи, че пликчетата са с канабис, с общо тегло 3,1 грама. Лицето е задържано за 24 ч. По случая е образувано бързо полицейски производство.

 На 25.07.2017 г. е постъпило съобщение за възникнало ПТП в гр. Каварна, където товарен автомобил марка „Ситроен Джъмпи“, с добричка регистрация при маневра на заден ход удря намиращото се на пътното платно 69 г. лице. Веднага е оказана помощ на потърпевшия от водача на товарния автомобил, като лицето е транспортирано във ФСМП гр. Каварна, с установени охлузни рани и  без опасност за живота. Водача е изпробван с техническо средство, който е отчел 0,59 промила алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

              През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР гр. Добрич е регистриран един пожар с нанесени материални щети и три без загуби.  Оказани са 11 технически помощи.

             На 25.07.2017 г. е получено съобщение за възникнал инцидент с газова бутилка, при което е пострадала 69 годишна добричлийка. При извършения оглед от служители на ПБЗН се установи, че вследствие на неправилно поставен маркуч към клапан на газова бутилка с обем 27 литра е предизвикано изтичане на газ, която се възпламенява и причинява обгаряния на пострадалата. Лицето е транспортирано до ВМА гр. Варна, където е настанено в реанимация, с 85 % изгаряния по лицето и тялото, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 26.07.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди