изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:35 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 31.07.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  31.07.2017


На 28 юли, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. Установено е, че за времето от месец септември 2016 г. до 28 юли т.г., чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор и домашно имущество. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

 

На 28 юли, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. Установено е, че за времето от месец май до 28 юли т.г. чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на домашно имущество и електроуреди. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

 

На 28 юли, около 19:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Алфа” с добричка регистрация, паркиран по пътя от к.к. Албена посока град Балчик. Установено е, че чрез взлом на задно стъкло неизвестен извършител е проникнал в автомобила. По данни на тъжителя е извършена кражба сумата от 900 лева, лични документи и комплект ножове. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На 28 юли, около 08:20 часа по ул. „Любен Каравелов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Субару”, без регистрационни табели, управляван от В.Б. (54 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 28 юли е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети по ул. „Ангел Стоянов” в град Добрич между лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация и лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача на лек автомобил „Пежо”, цифровата индикация отчита наличието на 3,83 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Е.Ж. (43 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

 

 

На 28 юли, около 23:15 часа в град Добрич е извършена проверка на Ж.В. (21 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама ,реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 29 юли, около 01:25 часа в град Добрич е извършена проверка на Р.А. (27 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама ,реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 29 юли, около 02:00 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,6 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения М.Д.  (45 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 29 юли, около 14:15 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 400 лева от търговски обект на територията на с. Честименско, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

 

На 29 юли, около 21:25 часа по ул. „Д. Ковачев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” със софийска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,5 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.Г. (37 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 30 юли, около 20:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на в.з. „Златна рибка” в град Балчик. Установено е, че чрез взлом на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на таблет, фотоапарат и тонколона. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На 30 юли, около 08:05 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Рогачево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 03:00 часа до 09:00 часа чрез взлом на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 100 лева, 100 евро, документи и ключове за товарен автомобил „Мерцедес” с италианска регистрация. Малко по-късно тъжителя установява и липсата на МПС , паркирано на улицата пред къщата. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На 30 юли, около 06:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран на територията на град Каварна. Установено е, че чрез отключване, неизвестен извършител е проникнал в МПС. По данни на тъжителя е извършена кражба на акумулаторна батерия. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 30 юли, около 12:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопански двор, находящ се на територията на с. Плачи дол, обл. Добрич. Установено е, че чрез срязване на проводници, неизвестен извършител е извършил кражба на 7 броя акумулатори от селскостопански машини. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 30 юли, около 04:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Васил Левски” в град Добрич. Установено е, че водач на мотоциклет „Хонда” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и пада от него. Вследствие на инцидента е пострадал 20-годишния водач, който е настанен в МБАЛ Добрич за наблюдение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 31 юли, около 02:05 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Щ. Щ. )33 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 30 юли, около 14:55 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели управляван от криминално проявения  неправоспособния С.И. (35 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 31 юли, около 01:20 часа в с. Зърнево, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,7 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.М. (32 г.) от с. Зърнево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 30 юли, около 23:30 часа по ул. „Бойчо Огнянов” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Д.И. (24 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 31.07.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди