изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:54 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 1.08.2017    
НовиниДобрич. „45 000 лева е гаранцията за Живко Мартинов“, съобщава на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна“. Обвинения вече са повдигнати освен на бившия депутат, също и на директор на Областната дирекция по безопасност на храните д-р Розалина Брайкова. Мартинов е привлечен като обвиняем за шест отделни престъпления. В хода на провежданото разследване са събрани доказателства и за извършено престъпление по служба от д-р Брайкова.

Спрямо нея е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 5 000 лева, вносима в срок от 10 дни. „Историята на Балчик оживява на фасадата на Мелницата с 3D филми“, съобщава изданието. Представени са исторически и културни забележителности на района. Инициативата е обща в рамките на трансграничен проект с Румъния. След края на лятото филмът ще бъде показван в една от залите на Мелницата. Сградата е една от забележителностите в Белия град. Построена през 1909 година от анонимно индустриално дружество в Германия. „Доцент Бони Петрунова ще води работата на нос Калиакра“, съобщава всекидневникът. За поредна година там ще бъдат проведени археологически проучвания. Част от финансирането е осигурено от държавния бюджет, друга е заложена в бюджета на Историческия музей в Каварна. След две годишно прекъсване Бони Петрунова се завръща начело на екипа от специалисти. Нейното прекъсване беше във връзка с поста, който заемаше – зам.-министър на културата.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 1.08.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди