изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:54 EEST
ЗАДЪРЖАХА СЛУЖИТЕЛКА НА ЧЕЙНДЖБЮРО В БАЛЧИК ПО ПОДОЗРЕНИЕ В ИНСЦЕНИРАН ГРАБЕЖ    
Ред и сигурностНа 30 юли, около 8:55 часа, бил получен сигнал за извършен грабеж в чейнджбюро в района на комплекс „Двореца” в град Балчик. По данни на служителката в обекта, докато влизала в сградата неизвестен извършител я нападнал в гръб, повалил я на земята и я завързал с кабел. След като отнел наличните пари, избягал в неизвестна посока. По първоначални данни от обекта са били отнети 6 408,20 лева и 70 евро.

Незабавно на място пристигнали полицейски екипи от РУ- Балчик и колегите им от ОДМВР- Добрич. След извършения оглед, под ръководството на ГД „Национална полиция“ , стартирало и разследването по случая. В процеса на оперативно-издирвателните действия криминалистите  изградили и версия за инсцениран грабеж, по която започнали работи. В резултат на професионалните действия тази версия била потвърдена, последвало и задържането на служителката – 49 - годишна от Балчик, която признала за извършеното престъпление. При следствените експерименти и огледи на местопроизшествието, в близост до обекта, са открити два найлонови плика с банкноти в различни купюри. Парите са иззети по надлежния ред.
По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на прокуратурата. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА СЛУЖИТЕЛКА НА ЧЕЙНДЖБЮРО В БАЛЧИК ПО ПОДОЗРЕНИЕ В ИНСЦЕНИРАН ГРАБЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди