изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:26 EET
ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯ    
ОбразованиеПродължава приемането на заявления за обучения на заети лица по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, съобщиха от дирекция «Бюро по труда».

Заетите лица, желаещи да разширят знанията и уменията си чрез включване в курсове за професионална квалификация и/или обучение по чужди езици или дигитална компетентност все още могат да подадат заявление за получаване на ваучер по проект „Ваучери за заети лица” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020. Право на участие в проекта имат заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование.
Напомняме, че заявленията могат да се подават само в работни дни между 8.30 и 17.00 часа, по електронен път или на хартиен носител, лично във всички Дирекции „Бюро по труда” в страната. Заявления се приемат до достигане на определения финансов ресурс по проекта.
Подробна информация за условията за включване и начина на кандидатстване по проект „Ваучери за заети лица” е публикувана на сайта на Агенция по заетостта на адрес: https://www.az.government.bg/pages/vaucheri-za-zaeti-lica/ НДТ
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди