изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:29 EEST
Анастасия Кирилова, НИМХ: Лятото приключва на 22 септември в 23.02 часа    
Новини София. Лятото приключва на 22 септември в 23.02 часа. Това каза дежурният синоптик Анастасия Кирилова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) в интервю за Агенция „Фокус“ във връзка с времето до края на лятото.

Тя уточни, че тогава настъпва астрономическата есен, но все още не може да се каже докога времето ще бъде топло. „Засега се очаква и през втората половина от месеца да преобладава слънчево и спокойно време с температури около и над нормата. Ще има развитие на купеста облачност в следобедните часове и малка вероятност за валежи“, коментира Кирилова. По думите й през целия август времето ще бъде подходящо за море и планина. „За планината хората трябва да се съобразяват с краткосрочните прогнози за времето. Като цяло през целия месец не би трябвало да имат някакви съществени затруднения да почиват както край морския бряг, така и в планините“, каза Кирилова. Синоптикът обясни, че ще има както дни със силно вълнение, така и такива с по-слабо.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Анастасия Кирилова, НИМХ: Лятото приключва на 22 септември в 23.02 часа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди