изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:42 EET
АДВОКАТИТЕ НА ЖИВКО МАРТИНОВ: ТОЙ Е СРИНАТ ПСИХИЧЕСКИ    
Ред и сигурност Защитата на бившия депутат е оспорвала гаранцията от 45 хил. лв. Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов е сринат психически след скандала „Суджукгейт”. Това обявиха в предаването „Тази сутрин” на bTV адвокатите му – Виктор Михайлов и Христо Ботев. Те все още не са се запознали с доказателствата срещу клиента си и смятат, че е недопустимо той да бъде третиран като виновен, преди да е имало съдебен процес срещу него.


На Живко Мартинов вчера бяха повдигнати шест обвинения. Определена е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 45 000 лева. Оспорвали сме размера на гаранцията, уточни Христо Ботев.
Относно свидетелите срещу бившия депутат, които обвиняват Мартинов в натиск и рекет, Виктор Михайлов обяви, че това са просто интервюта и становища, които не са проверени по Наказателния кодекс.
Обвинение беше повдигнато вчера и на директора на Областната дирекция по безопасност на храните в Добрич Розалина Брайкова.
За нейното обвинение двамата адвокати на Живко Мартинов са разбрали от медиите. НДТ
 


Сходни връзки

АДВОКАТИТЕ НА ЖИВКО МАРТИНОВ: ТОЙ Е СРИНАТ ПСИХИЧЕСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди