изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:01 EEST
ЛЯТНОТО ЕКОУЧИЛИЩЕ НА МЛАДЕЖКИЯ ВОДЕН ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ИЗСЛЕДВА СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ    
НовиниЛятното екоучилище „Северно Черноморско крайбрежие“-2017 г. на Младежкия воден парламент стартира своята дейност. Официалното откриване на екоучилището ще е от 15.00 часа в Дирекцията на Природен парк „Златни пясъци“.


До 5 август ученици от 12 населени места в страната, както и представители на френския Младежки воден парламент към Агенцията по водите „Артоа-Пикарди”, ще се включат в мониторингови дейности и „фотолов” по Северното Черноморие. По време на екоучилището участниците ще посетят Шабленско, Дуранкулашко и Езерецко езеро и района на Тюленово, Камен бряг, Яйлата и залива Болата.
Инициативата се осъществява с финансовата подкрепа на Министерството на околната среда и водите и с организационната помощ на Басейновите дирекции „Черноморски район“ и „Западнобеломорски район“.
 Българският Младежки воден парламент е създаден през 2011 г. Той е част от Европейския и Световен младежки воден парламент. Младежите, членуващи в него си сътрудничат с френските и белгийските си партньори в областта на опазване на водите и споделянето на добри практики за устойчиво управление на водните ресурси. НДТ
 


Сходни връзки

ЛЯТНОТО ЕКОУЧИЛИЩЕ НА МЛАДЕЖКИЯ ВОДЕН ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ИЗСЛЕДВА СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди